BETAALMOGELIJKHEDEN

Contant betalen

Contant bij afhalen

If you prefer to pay cash then this is only possible by appointment. Please do contact op, of bel met 0657662367

Voor contant afrekenen geld een minimum bestel bedrag van €500,00

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

 • U bestelt een product dan verzenden
 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank
 • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Betalen met iDEAL is het betalen van uw internet aankopen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kunt u daar met iDEAL betalen.

Visa/Mastercard

Bij een aankoop op internet voert u uw creditcard-gegevens in en bevestigt de aankoop. Daarna vraagt de internetwinkelier om autorisatie.

Als u iets koopt bij een webwinkel die is aangesloten bij Verified by Visa of MasterCard SecureCode, moet u bij de afronding van uw aankoop een e-Code of een wachtwoord invullen.

Als de webwinkel nog niet is aangesloten, wordt er niet om een e-Code of een extra wachtwoord gevraagd.

U kunt een wachtwoord kiezen zodra u een online aankoop doet bij een webwinkel die Verified by Visa of MasterCard SecureCode gebruikt. U wordt automatisch naar deze keuzemogelijkheid geleid. Hier kunt u ook een nieuw wachtwoord aanmaken wanneer u uw wachtwoord bent vergeten.

Meer informatie op veiligonlinebetalen.nl

Maakt u al gebruik van de ICS App? Hiermee genereert u een unieke e-Code. U hoeft dan geen wachtwoord meer te onthouden.

 • In de app drukt u op de button e-Code.
 • U voert de 5-cijferige toegangscode van uw ICS App in.
 • Er verschijnt een eenmalige e-Code.
 • U neemt deze e-Code over in het veld van Verified by Visa of MasterCard SecureCode bij uw online aankoop.

PayPal - Veilig online betalen

PayPal is de online betaalmethode van Growspot en vele webwinkels waarmee je makkelijk en veilig online betalingen kunt doen en ontvangen.
Met PayPal kun je heel simpel online betalen. Geen gedoe met het eindeloos invullen van je bankgegevens of creditcardnummers. Betaal in een paar klikken met enkel je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. je financiële gegevens zijn alleen voor je toegankelijk en worden niet met de verkoper gedeeld. Je kunt ook nog eens gebruik maken van de gratis PayPal Aankoopbescherming zodat je zorgeloos en veilig online kunt winkelen én betalen.

PayPal Aankoopbescherming helpt je wanneer je een met PayPal betaald object niet ontvangt van de verkoper. Als het met PayPal betaalde object in aanmerking komt voor Aankoopbescherming, dan is dit gratis en voor het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, gedekt.

Hiermee wordt online shoppen wel heel erg leuk!

Je kunt aanspraak maken op PayPal-Aankoopbescherming indien:

 • Het product niet is ontvangen.
 • Een totaal ander product is ontvangen.
 • Niet het juiste aantal producten is ontvangen.
 • De staat van het product anders is dan in de advertentie is beschreven.
 • De advertentie een authentiek product vermeldde, maar dit blijkt niet zo te zijn.
 • Belangrijke onderdelen of functies van het product ontbreken welke niet in de advertentie zijn vermeld.
 • Het aankoopbedrag in één keer betaald is.
 • Het product binnen Nederland verzonden is.
 • Het product met de post verzonden is, een fysiek tastbaar product (exclusief tickets).

Afterpay

Na je keuze voor AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijkenproberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Hieronder leggen we je uit hoe dat werkt.

 • Je ontvangt je bestelling van de webwinkel.
 • Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Download de AfterPay app voor de meest actuele status van je betaaloverzicht.
 • Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling.

AfterPay voert voor Growspot.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor Growspot.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Bankcontact